Finalist European Composers Competition
16
februari
2015

Finalist European Composers Competition

Afgelopen weekend maakte de EBBA (European Brass Band Association) de finalisten bekend van zijn Europese compositiewedstrijd. Met tros mag ik zeggen dat ik één van de drie laureaten ben en valt dus in ieder geval al in de prijzen...

lees meer...


De Benen Van De Hemel
09
januari
2015

De Benen Van De Hemel

Trots stel ik de nieuwste EP van mijn band mastercab 'de benen van de hemel' voor. Inderdaad, eens niet in het Engels, zoals gewoonlijk, maar in het Nederlands. Niet dat dit per se de nieuwe weg is die wij zijn ingeslagen, maar het resultaat van een uitnodiging waar we zijn op ingegaan. Meer bepaald, dichter Peter Theunynck vroeg ons vrijblijvend of we het niet zagen zitten om enkele van zijn gedichten op muziek te zetten...

lees meer...


04
januari
2015

2014

Mea culpa. Hier is al een tijd niets meer verschenen. 2014 was een zot jaar. Een terugblik: 2014 begon met het goede nieuws dat ik subsidies kreeg toegewezen om een werk voor harmonieorkest te schrijven. De komende maanden leg ik de laatste hand aan dit werk...

lees meer...